2013. november 3., vasárnap

Részlet-Kibaszottul nem tudlak megérteni…- álltam fel, mert éreztem, hogy a szavai hallatán rossz érzés támad a mellkasomban. -Gyerünk, mondd ki, édes! Nem akarsz már velem lenni többet igaz? Erre megy ki ez az egész.
-Nem…- elakadt a szava, amit megláttam, hogyan nézek rá. Nagyon dühös arcot vághattam, ami nem is csoda, hiszen, éppen azt vártam, hogy a lány, akit életem szerelmének hittem, most tegye ki a szűröm. – N…
-Megkönnyítem a dolgod, B, rendben?- néztem le rá, mert ő még mindig az asztalnál ült és erősen meredt a terítő mintára, mintha olyan érdekes lenne. – Elmegyek, és mire hazajövök ne légy itt!- majd felkaptam a dzsekim és kiviharzottam, majd jó hangosan becsaptam magam mögött az ajtót, ezzel is megerősítve az imént kimondott szavakat.

2 megjegyzés:

 1. Drága Nika!

  Mikor a feji elejét , a te véleményedet olvastam eléggé megrettentem, mert azt hittem véget akarsz vetni a blognak! DE nem :DDD
  Nehogy meg merd velem csinálni :) Nagyon tetszettek az utolsó részeid :D A szavazást illetően én persze a IGENRE szavaztam :D Csakis azt a számot nézd ami ott van, és a többi ne érdekeljen, mert tudod túl sok az önző, és irigy ember! Ez a 12000 megtekintésed nem hiába van! :)
  Mindig csak azokkal foglalkozz aki jót mondd, és nem akar megváltoztatni téged! :) A blogot pedig így tovább <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia Tia <3333

   Nem nem akarom, nyugi :)
   Köszönöm, köszönöm és köszönöm, rendben, igazad van, a lényeg, hogy én elégedett legyek:)
   Köszi, nagyon imádlak téged, igazán igazán :)
   Köszi :)
   xo xo

   Törlés